Ploramiques Curtmetratge Màster Direcció ESCAC

Detalles de la convocatoria

Captura-de-pantalla-2024-06-03-a-las-20.42.07

Ploramiques Curtmetratge Màster Direcció ESCAC

Estem preparant el curt del David Junyent, un director novell que ja ha començat a tindre recorregut per festivals amb alguns projectes i que a més ha dirigit videoclips per en Guillem Gisbert. I just ara està finalitzant el màster. Es rodarà durant la setmana del 8 de juliol. És un projecte no remunerat tot i que sí que cobrim dietes i transport.

En el cas de que estiguessis interessada en el càsting, sería presencial seria el divendres 7, dissabte 8 i dilluns 10 de juny a Barcelona. Tot i així, estem oberts a horari i disponibilitat de dia per tal d'adaptar-nos al màxim.

A continuació et deixo la sinopsi del curt:

En un futur pròxim on els últims fills de la generació Z ja tenen edat per formar una família, la Raquel i l'Oriol esperen el seu primer nadó.

Replet de gadgets tecnològics d'allò més absurds, l'Oriol comença a passar molt temps en una misteriosa cova mentre la Raquel, vivint cada cop més sola l'embaràs,
acaba refugiant-se en el món digital. A poc a poc tots dos s'aniran aïllant cada cop més
l'un de l'altre fins que una situació extraordinària els obligarà a trobar un petit moment de connexió.

Aquest és un curtmetratge que imagina un futur on surten a la llum totes les possibles carències generacionals d'haver nascut en plena era digital.

Ficha técnica

Tipo de Trabajo
Colaboración
Dirigido a
Actores/Actrices
Localidad
Barcelona

Datos de Contacto

Convocante
Màster ESCAC
Contacto
David Junyent

Fechas del casting

Fecha Inicio
08/07/2024
Fecha Fin
14/07/2024

Contactar con el convocante